Regels ruilforum - directe ruil

Bied hier je kaarten aan om direct te ruilen.
Maddox
Berichten: 10740
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:19

Regels ruilforum - directe ruil

Berichtdoor Maddox » zo 10. jun 2012, 00:07

De volgende regels zijn van toepassing op het "ruil forum"

Vermeld in jouw bericht altijd:
- Jouw dierentuin naam.
- Wat je zoekt of aanbiedt.
- Wat je hiervoor graag zou willen ontvangen.
- De zeldzaamheid van je kaart. Alleen nodig als je een aanbod (een dus onbekende kaart) van een kaart op jouw kaart wilt.


  • Voeg indien mogelijk in je titel toe wat je zoekt of aanbied.
    "[Ruil aangeboden] Zebra deel" of "[Gezocht] Papagaai deel". Geef daarna in het bericht aan waar het om gaat.

  • Iedere dierentuindirecteur mag slechts één ruil onderwerp hebben. Heb je niets meer te ruilen of zijn de 3 dagen voorbij dan kun je verzoeken om een slotje en word je topic verplaatst naar het archief. Wanneer je bv na 3 dagen toch weer nieuwe kaarten wilt ruilen kun je een nieuw topic aanmaken.

  • Heb je het deel reeds geruild vermeld dit dan in je topic en/of kun je verzoeken om een slotje, je topic wordt dan verplaatst naar het archief. Verander je onderwerp van het topic in "Gesloten". Zodra een moderator dit ziet staan, wordt deze effectief gesloten en naar het archief verplaatst.

  • Je mag alleen ruils op het forum zetten die betrekking hebben op je eigen dierentuin. Voor andere spelers ruils posten is niet toegestaan.

  • Het topic van een speler wordt na 3 dagen automatisch door een moderator gesloten omdat een slot maximaal 3 dagen duurt. Het topic wordt dan verplaatst naar het archief. Dit om het forumdeel overzichtelijk en netjes te houden. Daarnaast maximaal een keer per dag aangeven dat je aanbod actueel is (een topic openen valt hier al onder).

  • Zoek je een vaste handelspartner? Dan kun je dit in het topic Ruilpartner gezocht plaatsen. Hier kun je je verzoeken plaatsen zonder een apart topic aan te maken.


Gezocht: Schaap deel voor Zebra deel

De dierentuin van Maddox biedt aan een Zebra deel.
Ik zou hier graag een Schaap deel voor willen ontvangen.
Beide hebben zeldzaamheid level 1.

Ik hoop dat we snel kunnen ruilen.

geveltje
Berichten: 2249
Lid geworden op: do 1. jul 2010, 11:31

Re: Regels ruilforum - directe ruil

Berichtdoor geveltje » do 18. jul 2013, 07:32

Kleine wijziging in de regels.

Iedere dierentuindirecteur mag slechts één ruil onderwerp hebben. Heb je niets meer te ruilen of zijn de 3 dagen voorbij dan kun je verzoeken om een slotje en word je topic verplaatst naar het archief. Wanneer je bv na 3 dagen toch weer nieuwe kaarten wilt ruilen kun je een nieuw topic aanmaken.

geveltje
Berichten: 2249
Lid geworden op: do 1. jul 2010, 11:31

Re: Regels ruilforum - directe ruil

Berichtdoor geveltje » vr 19. jul 2013, 15:10

Kleine tekstuele aanpassing van de regels

Heb je het deel reeds geruild vermeld dit dan in je topic en/of kun je verzoeken om een slotje, je topic wordt dan verplaatst naar het archief. Verander je onderwerp van het topic in "Gesloten". Zodra een moderator dit ziet staan, wordt deze effectief gesloten en naar het archief verplaatst.

Gebruikersavatar
Elmo26
Berichten: 8263
Lid geworden op: za 15. jan 2011, 23:44

Re: Regels ruilforum - directe ruil

Berichtdoor Elmo26 » za 2. nov 2013, 01:22

Graag wil ik jullie er nogmaals op wijzen dat het niet toegestaan is om meer dan één open ruilpost te hebben staan. Je kan je eigen berichten en eventueel het onderwerp gewoon aanpassen.