Berichten

Alle kennis die de Schatzoekers van Secret Relict hebben verzameld in de jaren, staat hier geschreven.
Gebruikersavatar
MGM
Berichten: 3935
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:43

Berichten

Berichtdoor MGM » ma 24. sep 2012, 20:51

Berichten

Bij berichten vind je de volgende sub menu's:

Hieronder staan de verschillende sub menu's verder uitgelegd.

Overzicht
Hier zie je alle nieuwe berichten en openstaande vriendschapsverzoeken. Zodra je de berichten leest zullen deze uit dit overzicht verdwijnen en kun je de berichten natuurlijk nog altijd terugvinden bij berichten. Je ziet maximaal 4 nieuwe berichten staan. Als je op de knop "Alle" drukt zul je zien dat alle berichten op deze pagina geselecteerd worden. Als je hierna op de knop "Als gelezen markeren" drukt zullen deze berichten enkel nog zichtbaar zijn bij berichten en niet meer hier. Als je nog meer dan 4 ongelezen berichten had, zullen deze tevoorschijn komen.
Je kan in dit scherm ook in een keer je vrienden accepteren.


Nieuw bericht
Hier kun je berichten schrijven. Dit kan aan je vrienden zijn, maar ook aan andere spelers op de server. Bovenin kun je één ontvanger ingeven en je moet een onderwerp ingeven. Verder kun je tekst ingeven (maximaal 500 tekens) en als je klaar bent druk je op Versturen!. Je kan ook een bericht aan al je vrienden tegelijk sturen. Druk daarvoor op de knop "Aan alle vrienden" en er komt Alle vrienden bij ontvanger te staan. Als je nu op Versturen! drukt wordt het bericht aan al je vrienden verstuurd.


Berichten
Als er nieuw achter berichten staat betekend dit dat je nieuwe berichten hebt. Je ziet deze dan ook in het overzicht.
Berichten is opgedeeld in systeemberichten, postvak in en postvak uit.

Systeemberichten
Onder systeemberichten wordt verstaan:
 • Clubuitnodigingen
 • Voodoo aanvallen op jou
 • Aanvaarde vriendschapsverzoeken
 • Ontvangen cadeau's
 • Vakantiemodus

Postvak in
Hier vind je alle berichten die door spelers persoonlijk aan jou gestuurd zijn. Nog niet gelezen berichten zijn dikgedrukt en wat geler van kleur dan de wel gelezen berichten.

Postvak uit
Hier vind je alle berichten die door jou aan spelers gestuurd zijn. De nog niet gelezen berichten zijn dikgesdrukt en wat geler van kleur. Als je een bericht aan al je vrienden stuurt zullen deze berichten als aparte berichten met dezelfde tijd in je postvak uit te zien zijn.


Vrienden
Je ziet hier twee tabjes, namelijk verzoeken en vrienden.

Verzoeken
Hier zie je alle openstaande verzoeken aan en door jou staan. Je kan hier dus eigen verzoeken annuleren en verzoeken van anderen accepteren of afwijzen. Ook kan je nieuwe mensen uitnodigen om vriend te worden door hun ingame naam in te vullen onder in het balkje. Het balkje "Vrienden uitnodigen en Goud verzamelen" verwijst door naar vrienden werven.

Vrienden
Hier zie je al je vrienden op een rijtje. Je kan vrienden eenvoudig verwijderen door op het kruisje achter de naam te drukken. Ook zie je wanneer de spelers voor het laatst ingelogd waren en je ziet of de vakantie modus aan staat. Je kan door je vrienden heen bladeren door middel van de pijltjes. Je kan hier ook vrienden toevoegen. Iedere vriend die je hebt geeft je +1 punt bij maximale kracht.


Negeerlijst
Als je berichten krijgt van spelers die je niet wil ontvangen, dan kun je deze speler altijd blokkeren. Dit kun je doen door ze aan de negeerlijst toe te voegen. Je hoeft enkel de naam onderin in te vullen en op OK te drukken. Je kan ten alle tijden de blokkering ongedaan maken.
Als er spelers zijn die kwetsende berichten sturen, dan kun je deze ook doorgeven aan Support.


Geschenken wens
Dit is een premium functie die pas beschikbaar is vanaf level 8. Je kan hier ingeven welke geschenken je wenst te ontvangen van je vrienden. Je hebt hier keuze uit:
 • Geen keuze
 • Benodigde relikwieën en poppendelen
 • Deel van een kaart
 • Lekker eten
 • Deel van een werktuig
 • Mysterieuze splinters
 • Premium wens


Geschenk voor iedereen
Dit is een premium functie. Hier kun je met een druk op de knop aan al je vrienden een geschenk sturen.


Vrienden werven
Hier vind je alles over vrienden werven buiten het spel. Je kunt dit doen door hun email adres in te voeren. Je vriend krijgt dan automatisch een email met daarin een link naar het spel om mee te registreren. Je kan ook de link onderin het scherm (dit is een link naar je nickpage) verspreiden. Als mensen zich via jouw nickpage of email registreren kan je hier het volgende mee verdienen:
 • Je naam verzilvert als een vriend level 6 bereikt
 • + 500 zilver voor elke vriend die level 6 bereikt
 • + 1 goud en je naam wordt verguld, als 10 vrienden level 6 bereiken