Vriendenbalk

Alle kennis die de Schatzoekers van Secret Relict hebben verzameld in de jaren, staat hier geschreven.
Gebruikersavatar
MGM
Berichten: 3935
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:43

Vriendenbalk

Berichtdoor MGM » ma 24. sep 2012, 20:48

Afbeelding


Inhoud


Club chat
Deze link is enkel zichtbaar als je in een club zit. Als je hierop klikt opent een chat. Meer over clubs en de clubchat kun je hier lezen.


Afbeelding
Club
Ook in Secret Relict is er de mogelijkheid om samen met een aantal andere spelers in een club te zitten. Je kan via deze link bij je eigen club binnenkijken of je eigen club oprichten of een sollicitatie naar een club versturen. Meer informatie over clubs vind je hier.


Afbeelding
Vrienden
Om gebruik te maken van het vriendensysteem moet je email bevestigd zijn. Hieronder staat verder uitgelegd hoe je vrienden toevoegt, wat je aan vrienden hebt en wat je moet doen als je niemand kent die Secret relict speelt.

Hoe voeg je vrienden toe
Je voegt vrienden toe door in de onderste balk op het icoontje "& Vriend toevoegen" te drukken. Hier kun je eenvoudig de naam van de betreffende speler invoeren en op OK drukken om deze persoon toe te voegen aan je vrienden. Die persoon krijgt dan een vriendschaps aanvraag van jou in zijn berichten box. Zodra deze vriend je vriendschapsverzoek accepteert zijn jullie vrienden. Zodra dit gebeurt verschijnt de avatar ook in je vriendenlijst onderaan.
Je kan in dit scherm ook kiezen om mogelijke vrienden te tonen door op "Toon mogelijke vrienden!" te drukken. Je krijgt nu 6 spelers te zien van ongeveer hetzelfde level, die recentelijk online zijn geweest. Door bij de persoon op "toevoegen" te drukken, krijgt de persoon automatisch een vriendschapsverzoek van jou.
De vriendenlijst is begrenst op 51 personen (waarvan jij er 1 bent). Je kan jezelf ook niet als vriend verwijderen, dus kan je uiteindelijk 50 vrienden uitnodigen. Zolang je vriendenlijst niet vol is, kun je vriendschapsaanvragen ontvangen.

Wat leveren vrienden op?
Afbeelding
Je kan van je vrienden dagelijks geschenken ontvangen (en zelf ook sturen natuurlijk). Wat voor geschenken dit zijn is afhankelijk van jouw level of dat van je vriend. Als je vriend in vakantiemodus is, kun je hem geen geschenk versturen.
Tot level 8 heb je geen keus wat je als geschenk geeft. Vanaf level 8 kun je kiezen uit relikwie- of poppenfragmenten, een kaartdeel, iets te eten, een werktuigdeel, een mytische splinter of de premiumwens (wordt aangegeven door een groene omlijning).
De geschenken worden door het systeem ge-genereert en worden dus niet uit je rugzak gehaald.
Naast de geschenken krijg je ook per vriend +1 krachtpunt.

Je ziet rechts een aantal kleine icoontjes welke zichtbaar zijn als je er met je muis overheen gaat.
Afbeelding Dit betekend dat deze persoon vandaag nog geen geschenk van jou ontvangen heeft. Je kan een geschenk versturen door erop te drukken.
Afbeelding Door hier op te drukken verwijder je deze vriend uit je lijst. Je krijg nog wel een bevestigingsscherm.
Afbeelding Via dit linkje kom je op de Nickpage van de persoon terecht, welke zich opent in een nieuw scherm.
Afbeelding Via deze knop kun je ook een geschenk versturen. Als deze knop niet aanwezig is, wil dit zeggen dat de persoon in vakantiemodus zit.
Afbeelding Via deze knop kom je direct een bericht aan de persoon versturen.

Ik ken niemand die Secret Relict speel, hoe kom ik dan aan vrienden?
Om vrienden te zoeken is op dit forum een speciaal topic, namelijk Ik zoek vrienden:. Hier vind je aanvragen van andere spelers en je kan hier zelf natuurlijk een bericht plaatsen. Vergeet echter niet je ingame naam te vermelden.


Velden tonen
Deze optie is enkel zichtbaar als je premium hebt. Als je op dit balkje klikt worden alle velden die jij onderzocht hebt, donker gekleurd. Je kan hierdoor dus eenvoudig zien of je een veld al wel of niet gehad hebt.